Theologiai kérdések gondolatok irások.

Démonológia

web_oldalra.pngflwr_020.jpg

 

Démonológia

A démonikus imádatnak szerte ágazó gyökerei vannak. A démonológia mint tudományág pedig  a pogány valási  nézetrendszerekkel folalkozik.

Ennek megfelelve először a szentirási ige helyeket vezetem föl. Amelyekhez aztán elemzés tárgyává teszük a külömböző vallási nézeteket.

"Sőt hogy amit a pogányok áldoznak az ördögnek ,áldozzák és nem Istennek. Nem akarom pedig hogy ti az ördögel legyetek közösségben." 1 Korintus 10:20

 "Azért mondom Izrael fiainak ,egy lélek se  egyék vért közületek"  3 Móz 17:12                                            

 "A te fiad  lányának szemérmét vagy a te lányod lányának szemérmét. Ezeknek szemérmét fel ne fed a te  szemérmeid azok"  3Móz 18:10    7-  18- ig.                                                                                                    

"A te magzatodból ne adj oda áldozatot a Molokhnak. És meg ne szentségtelenisd  a te Istenednek nevét     Fiuval se hálj ugy amint aszonyal hálnak utálatoság az"   3 Móz 18:7-21-22                                                    

"Az itélet tekintetében pedig hogy e világ felyedelme meg itéltetet." János 16:11                                          

Nézük akkor.                                                                                                   A bukot kérubokkal  a védikus irodalomban találkozhatunk legkorábban a történelemben .                                                                                                                                       

BARHISHADOK                                                                            

Testet öltöt Isteni hermafroditáknak nevezi őket. (mind a két genetikai szervel rendelkeztek).Ők a torony magas szép arcu óriások. Ezeknek a homlokukon még egy szemük található.  A lemuriai konensen  történt mind ez. Lemuria mint egy öv kishiján körül övezte a földet .A népesség aki a köntinensen élt. A legendás Dravidák és a Toltékok.  A Toltékok birodalmat  hoztak rétre amelyet Antaltisznek neveztek ell. Maga e terület melyen a birodalom  helyezkedet ell.Gigantikus vulkán kitörések szabdalták szét. A lakosságnak mérges gázok okozták fuldásos halálát.

E birodalonak utolsó  szigetének  Poszeidon pusztulásáról. A Maják egy kéziratot hagytak örökul .                                      Toráno kézirat Kr.e 956-ban

                                                                                               "                        A sárdombok országa Mu.  Oda lett. Semivé foszlot 10db ország 640 000 lakójával együt."                                                                                               Ennek a birodalomnak volt egy tikozatos tudománya mely ezektől az óriásoktól származot. Az inter kozmikus utazásokat tette lehetővé az univerzumban. A lakkosság  előszerettel élt az e tudomány adta lehetőségekkel. Mig nem egy boszorkány mester bizonyos Oduarpa pucsot nem robbantot ki a hatalom  megragadása céljából. És  szövetséegeseket nem hivot  maga mellé .Álatias ösztönü lényeket. Ezért szükségesé vált a lakoság azon csoportjának   kimenekitése.  A harcvonalból .Akik nem tartoztak a fekete mágusok  seregébe. A kimenekitést repülő gépekkel végezték , már nem csak nappal hanem élyel is.(Vismana)   A lázadókra az óriások mértek csápásokat és bezárták őket a már emlitet intézménybe azok pedig ott rekedtek. Mert a berendezést tönkre teték.   Kitelepitet lakosságot egy  piciny településben  helyezték ell. A terület később az Egyiptom elnevezést viselte.Minek utánna az Atlantisziak  épiteték nagyá Egyiptomot. A titokzatos tudományuk gyakorlásához itt is lérehozták.A szükséges intézményt és berendezéseket. Ám most már csak az arra érdemesült személyeket beavatási próbák teljesitését követően engették a hásználatához, hozzá férni. Egy ilyen fiatal ember volt az Egyiptomi Thotnak ismert   személy is. Aki az emberiség tanitójává avanzsálva ránk emberiségre  örökitette a Smarad Tabula néven ismert  információkat. Ugyan ennek a szellemi örökségnek a terméke folyománya. A Kr .u . II. században előterjesztet görög Pistis Sophia.  A gnózis a teremtő  nagy lélegzetét tanitó közmológiai szemlélet mód. Amelynek szelemi tégelyében születet a védikus irodalomnak nevezet Bagavan gita és Puránák alapjain álló.Krisna tudatosság. Ezen szemlélet irányzata a védikus létás módnak. Kiadot egy ( A  tökéleteség utja cimü müvet) . Amelyből idézni kivánom azt a meghatározást ,mely kimeriti a gnózis fogalmát. "Brahma élete az univerzum élete amely csupán Mahá-Visnu egyetlen  lélegzete ( kilégzése-belégzése) ideig tart. Maha-Visnu  az okozati óceánon fekszik.És amikor kilégzik,buborékként milió és milió univerzum árad ki a testéből. Melyek aztán felylődni kezdenek Amikor belégzik az a sok milió univerzum vissza tér bele."  87. oldal 

 A fenti gnozison alapuló tanokat Kr.u. II. században az egyház elvetette.Nem kivánta a hivek kevés számu beavatottak elit közöségre való fracióra szakadását elősegiteni. 1215. évben azonban. A Kataroknak nevezet valási közöség és a Bogomilistákként ismert Arany Rózsakereszt és Szent Grál valási szervezetek. Ilyen tartalmu vallásos gyakorlatai miat. A Laterai zsinat közösitete ki ismételten e tanokat.  Ugyan itt szükséges felmutatni.                                             A már megemlitet Krisna tudat A tökéleteség utja cimü könyvének 154 oldaláról idézendő fogalmat.                                                                         "Minden belül és minden kivül is jelen van." Ez az a fogalom  amely közismert a Smaragd Tabulából . Hivatkozik erre Pistis Sophia és még az 1920 évben létrehozot  Aliester Corley féle Thelema egyház és apátsága . Későb pedig az ebből kinövő 1966-ban LaVey létrehozta Curch of Satan( a Sátan egyháza) és a Te Satani Rituals (Sátáni Liturgika) Itt minden képen meg álapitható ,hogy ezek közöt a vallási renszerek között szelemi átjárás egymásból merités áll fent.        

Az az emberi  személy aki az ördög Isteni voltát tanitja.  A kr.u. 551-561   közötti  Baraga zsinaton kiközösittetet .                                                          A fenti téma vizsgálatban meg kell álapitani hogy a Biblia a Sátánt a kerubok felyedelmének nevezi . A legősibb kérub.  Aki csak sóvárgot ,az Istent illető hatalomra. Ám ebben a harcában elbukot .Igy nem is szerezhette meg ezt a hatalmat.  Ám ezek a vallási renszerek csökönyösen ragaszkodnak e nézet  fenttartásához. Ám ennek van magyarázata is és ezt a magyarázatot a Sátánisták gyakorlataiban rituláléiban érhetjuk tetten. Amikor fekete misét cereblálnak  és a keresztet mint szinbólumot lefelé felső résszel fotditják  . Tüntetőleg ki is felyezik. A  már nevesitet a Bagavan gitára hivatkozó Krisna tudatos A tökéletesség utja könyv . 23-24 oldalán ez olvasható "Meglátja az Istenség legfelsőb személyiségét a háttérben Máját is meg pilantja.Ahol a világosság van ott mindig  lehetőség van sötétségre is. Ez azt jelenti hogy a fény a sötétség másik oldala. " Ezért a ketős Isten pozicionálásért vetették ell töbek közöt e nézetrendszert a II.-ban. A  keresztény egyház testületei és ilyen szelemi  formulák munka területe a démonológia.                                                     Most világitsuk meg a Sátánista rituálékat a cik elején közölt igék vonatkozásában.          

A kigyó csókja.                                                                                                A Sátánista Aliester Courley az áldozati oltárul szolgáló meztelen fiatal szüz csuklóján az ereket kiharapva. A szerencsétlen gyermek vérét onnan szivta ki.                                     

Gyermek mint  engesztelő áldozat.                                                                 Egy Sátán imádó csoport  Boszorkány mestere   a születendő gyermeket felkivánta áldozni engesztelésül ,hogy a csport számára megszerezze a  Sátán jóindulatát. . A kis lány születését egy csoport társa vezetele. Aki orvos volt.  A  születést nem jelentették   A gyermek  életének 9. napján egy rituálé részeként amire eleve szánták. A szerencsétlen kislány torkát átvágták a vérét kupákban fogták fel. A jelenlévők pedig meg itták azt.  1988 12. 07 Coriere del Torinó kiadványa tete közé a nyomozati anyagot. Hivatkozást  neves  Theologus és Démonológus  Dr. adta közre a démonológusi körökben.                                                                                                                                                 

Fekete mise.                                                                                                      A fekete misét  általában kicsapot  theológiai tanulmányokat folytatot lelkészek vagy volt diákok cereblálják. Az alábbi esemény egy per jényzőkönyvében szerepel. Egy félre eső fekete szobában  egy deékaljon egy meztelen nő feküdt. Az ő ágyékán végezték ell a rituálékat (ő szogált oltárul  ).Az ő nemi szerveit csókolgaták mint oltárt. A jelen lévő Sátánisták. A mise bort úlyszülöttek vére szolgáltatta.  Az áldozat elfogadására három démont hivtak fel. Az ostya magukhoz vétele során az oltárt meg testesitő  nő nemi szervébe mártogaták azt  bele.  A szertartás végén a jelen lévők valamenyien közösültek a nővel majd egymással is.  Figyelmet érdemel itt az a széles körben ismeretes tény hogy Aliester Courlei  féle fekete miséken a jelenlévők a fent emlitet  orgiákon .A ritust végrehajtók között gyaládok tagjai is képvselteték magukat nemzedékenként. A tevékenységekben aktivan részt vetek valamenyien. Beleértve a fiukkal és közeli rokonokkal való fajtalankodást is. Hiszen a Smaragd Tabula azon tétele "Tégy kedved szerint" mindenkire kötelező e vallást meghatározó tétel mindenkor.                                                                                                              

Drogok kereskedelme és használata.                                                    

A Smarag Tabulában amely az Egyiptomi Thotnak tulajdonitanak.  Elengedhetetlen a drog használata. Keléke az Interkozmikus utazások és Interdimenzionális szekszuális aktusok rituáléjához. Amint ismert Tutankámon fáraó sirkamrájában is találtak koka leveleket a kutatást végző régészek Minden bizonyal használta is azokat vallási rituálék gyaklása során. Először  figyeljük meg az inerdimenzionális szeksz magyarázatát .

A drokok használata e nézetek valló személyek szerint. Kaput nyitnak egy másik létezés dimenzióinak sikjaira .És azok több ezer létezési valóságába.Igy lehetővé válik hogy egy ilyen más dimenzióban élő férfi leuralja például egy  itteni dimenzióban élő nő elmélyét. És szekszuális energiályát. Ez a második csakrából szabaditható föl , ezt nevezik szeksz csakrának. A fáraó kezében lévő jogar szerü bot erre szolgált szerintük. A szexszuális szeretkezőknek  nem szükséges párban jelen lenni a föld dimenziójában. De a szexuális energiának igen. A születendő gyermek mindig fiu. E vallási rendszernek hitvilágában. Mind a születendő gyermek mind pedig az őt nemző  más- más dimenzióban lévő szülei halhatatlanná lesznek.Vagy is a halhatatlanság elérésének záloga e hit szerint a kábitószer használata. Ezér is olyan könyü e rituálé részvételére buzditani, egyes egyéniségeket. A tudományos kutató orvosok szerint. Az emberek szervezetének van egy halántéklebeny lumbikus rendszernek nevezet receptor központ.  Az agyunk okszigén hiányos  álapotának agykárosodását  csökentve. Kiengyensujozása érdekében kábitószere hasonlatos anyagot termel a szervezetünkben. A neve endopszichozin. aktiválja a lézési folyamatokat mint egy gyors kacsoló. A  folyamattal egy időben akitiválódik egy recptor .Amely az érzelmek kialakitásáért felelős. .Bizonyos  falytáju kábitószerekkel meg heckelve . Ezt a érzékelő központot  a kábitószer becsapja. .Az pedig  ugy reagál mintha a szervezetben termelődő anyaggal álna szemben . Aminek hatására extatikus boldogságot élnek át az emberek. Ketamin  mütéti altató, LSD, Angyalpor, Kokain. Most pedig lásuk a interkozmikus utazások kábitószeres tartalmának elemzését. Ugyanezek a kutató orvosok a klinikai halált mint történést vizsgálták. A ketamin mütéti altató használatával. Az az emberi személyiség aki a klinikai halál álapotába kerül  és kevesebb mint ött percig tartózkodik ott. Valamiféle alaguton megy keresztül a tapasztalattal rendelkezők szerint. Aminek a végén fényt láttak .Azok azonban akik  az élet fünkciók türési haráig  lettek lehütve .Tehát nem csak ötpercig lehettek a klinikai halál álapotában.Hanem tizenött percig. Az alagut végének fényében egy fénylő  lényt fedeztek fel.Ugy érzik hogy lelkiismereti feszültség érzelmei törnek rájuk. Miután pilanatok alat átélik nagy érzelmi efektussall .edigi élet törtésésüket. És annak fügvényében kivánnak eggyé válni vagy nem válni ezzel a fénylő lényel. Bele hatolhatnak vagy  elenkező esetben  belzuhannak egy nagyon mély szakadékba. Ha viszont bele hatoltak akkor egy szines fényekből álló várost érzékelnek és mindenféle  ismeretek az eszükbe tódulnak.A kutató orvosok szerint a Ketamin  képes ilyen álapottot előidézni az emberi szervezetben. Az emberek akik átélik ezt .A halált valami féle beavatásnak minősitik . Valami  különös nyugalom jelemzi őket. Most gondoljuk ell hogy a régi Egyiptomi emberek a pizai nagypiramis  nagy mélységu fenekén egy kő szarkofágban feküdnek  mondjuk egy órát .Majd  magukhoz véve a kokain valamiféle  szarmazékait  ilyen  utazásra indulnak. Hogy egyé váljanak a felsőb lényel. És ellyutnak a fények városába. Tisztelt olvasó pontosan igy zajlot a Smaragd Tabulában közölt beavatási misztérium. Amint azt  fellehet dolgozni jelen értelmezésben. Ugyan ugy megérthető az is. Hogyan is szereznek erkölcsileg felyletlen személyek uralmat  társaik elmélye és önrendelkezése fölöt maguknak .

 Drog ambulanciák vezető orvosainak beszáolóját teték kőzé 1988 12 13 Pittsburg post Gazette-ben .Miszerint fiatalok elmondása szerint a kábitószer Sátánista rituálék szerves részét képezik. 

Robert Simandi a Csikágói rendőrség nyomozója pedig azt álittja.Nagy hatalomal rendelkeznek. A Sátán követői .A nemzetközi kábitószer kereskedelem és gyermek rablás ,  gyermek pornográfia ügyeiben őket kell keresni.